VR Stockholm: Din biljett till otroliga VR-upplevelser i Stockholm

man in black crew neck shirt wearing black headphones
 • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
 • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
 • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
 • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
 • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
 • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

 • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
 • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Har du någonsin drömt om att kliva in i en annan värld? En värld där du kan slåss mot zombies, försvara ett fort mot anfallande drakar, eller kanske bara gosa med gulliga virtuella djur? Om svaret är ja, då är VR i Stockholm något för dig. Stockholm VR Center erbjuder en uppsjö av VR-upplevelser som garanterat kommer att få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Pris (SEK)Speltid (min)
22530
42560
60090
775120

Och här är en tabell över deras öppettider:

DagÖppettider
Måndag16:00 – 19:00
Tisdag16:00 – 19:00
Onsdag16:00 – 19:00
Torsdag16:00 – 19:00
Fredag16:00 – 19:00
Lördag10:00 – 18:00
Söndag11:00 – 17:00

Observera att Stockholm VR Center tar en paus under sommaren från 5:e juni.

Vad är Stockholm VR Center?

Stockholm VR Center är inte bara ett nöjescenter. Det är en portal till otaliga världar, alla tillgängliga genom den senaste VR-tekniken. Med 42 olika spel och upplevelser att välja mellan, finns det något för alla åldrar och intressen. Oavsett om du är en inbiten gamer eller bara nyfiken på vad VR har att erbjuda, kommer du att hitta något som passar just dig.

Var och när kan du uppleva VR i Stockholm?

Stockholm VR Center ligger strategiskt placerat mittemot Globen i södra Stockholm, inne i köpcentret Globen Shopping. De har generösa öppettider, med spel tillgängliga från 16:00 till 19:00 på vardagar, 10:00 till 18:00 på lördagar och 11:00 till 17:00 på söndagar. Men kom ihåg, de tar en välförtjänt paus under sommaren från 5:e juni. Så om du vill uppleva VR i Stockholm under sommarmånaderna, se till att planera ditt besök i god tid!

Hur mycket kostar det att uppleva VR i Stockholm?

Priset för att uppleva VR Center varierar beroende på hur länge du vill spela. För 30 minuters spel betalar du 225 kr, medan en hel timme kostar 425 kr. Om du verkligen vill dyka djupt in i VR-världen kan du boka 90 minuter för 600 kr, eller till och med 120 minuter för 775 kr. Med tanke på den otroliga variationen av spel och upplevelser som erbjuds, är det definitivt värt priset!

Vilka typer av VR-upplevelser kan du förvänta dig?

När du besöker VR Center för att uppleva VR i Stockholm, kommer du att bli förvånad över den stora variationen av spel och upplevelser. Många av spelen är multiplayer, vilket innebär att du kan dela upplevelsen med dina vänner. Och oroa dig inte om du är ny till VR – personalen på Stockholm VR Center är alltid redo att hjälpa till och se till att du får en fantastisk upplevelse.

Utforska Spelutbudet på Stockholm VR Center

VR Stockholm

När du kliver in i VR Center för att uppleva VR i Stockholm, kommer du att mötas av ett brett utbud av spel. Du behöver inte bestämma på förhand vad du vill spela. Under din tid hos dem får du prova hur mycket du vill, och deras hjälpsamma personal står redo att hjälpa dig att hitta spel som passar dina önskemål.

Spelen på VR Center är indelade i olika kategorier för att göra det enklare för dig att hitta något som passar just dig. Här är några av de kategorier du kan utforska:

 • Populära spel: Dessa spel är favoriter bland besökarna på VR Center. Om du inte är säker på var du ska börja, kan detta vara ett bra ställe att dyka in.
 • Spel för 3 eller fler: Om du kommer med en grupp vänner, finns det gott om spel som tillåter flera spelare att delta samtidigt. Samarbeta, tävla, eller bara ha kul tillsammans!
 • Sportiga spel: För de sportintresserade finns det en rad VR-spel som låter dig testa dina färdigheter i allt från fotboll till skidåkning.
 • Skjutspel: Om du gillar action, kommer du att älska de skjutspel som erbjuds. Bekämpa zombies, försvara ditt fort, eller kanske till och med delta i en VR-paintballmatch.
 • Lättsamma spel: Om du letar efter något mindre intensivt, finns det gott om lättsamma spel att njuta av. Dessa spel är perfekta för att koppla av och ha kul.
 • Kluriga spel: Om du gillar utmaningar, kommer du att älska de kluriga spelen. Lösa pussel, navigera genom labyrinter, eller kanske till och med fly från ett VR-rum.
 • Läskiga spel: För de modiga finns det läskiga spel som kommer att få ditt hjärta att pumpa. Men var försiktig, dessa spel är inte för de svaga!
 • Upplevelser: Slutligen, om du bara vill uppleva något nytt och spännande, finns det en rad VR-upplevelser att utforska. Dyk under havet, utforska rymden, eller kanske till och med ta en virtuell safari.

Vad säger andra om VR i Stockholm?

Stockholm VR Center har redan välkomnat över 5930 spelare, och de har hållit 259 företagsevent och 132 kalas. Besökarna har varit mycket positiva till sina upplevelser, med kommentarer om hur roligt det var och hur trevlig personalen var. En besökare, Anna från Stockholm, sa: ”Det var jättekul! Instruktörerna hittade spel som både jag och barnen kunde ha glädje av.” Andreas från Gnesta tillade: ”Vi hade väldigt, väldigt roligt! Trevlig personal. Enkelt att komma igång och underhållande spel. Bästa stället för VR Stockholm, enligt mig.”

Hur tar Stockholm VR Center hand om din säkerhet och komfort?

När du upplever VR på Stockholm VR Center, kan du vara säker på att din säkerhet och komfort är deras högsta prioritet. De tar hand om hygienen genom att desinficera headseten med alkohol efter varje spelare. De har också åtgärder för att förhindra illamående i VR, och de tillåter glasögon under headsetet om de inte är för stora. Dessutom har de en åldersgräns på 8 år, så du kan vara säker på att alla spelare har en lämplig och säker upplevelse.

Hur kan du boka din VR-upplevelse?

Att boka din VR-upplevelse är enkelt. Du kan kontakta Stockholm VR Center direkt via deras kontaktformulär på webbplatsen. Oavsett om du har frågor eller vill boka en tid, kommer de att vara glada att hjälpa dig.

Sammanfattning

Om du är intresserad av att uppleva VR i huvudstaden, är Stockholm VR Center platsen att besöka. Med ett brett utbud av spel och upplevelser, generösa öppettider och ett engagerat team som är redo att hjälpa dig, kommer du garanterat att ha en oförglömlig upplevelse. Så varför vänta? Boka din VR-upplevelse i Stockholm idag!

Senaste inläggen