Apple skalar upp: 1 000+ appar nu tillgängliga på Vision Pro

Apple Store shop front

Visste du att det nu finns över 1 000 appar designade specifikt för Vision Pro?

Enligt Greg Joswiak, Apple’s SVP of Marketing, har antalet appar på Vision Pro ökat betydligt sedan lanseringen. Tidigare fanns det endast 600 appar tillgängliga, men nu har utbudet expanderat till över 1 000 appar.

Utöver dessa appar är över en miljon iOS-appar också kompatibla med Vision Pro. Detta ger användarna ett brett spektrum av applikationer att välja mellan och utnyttja VisionOS-funktionerna fullt ut.

Flera populära appar har dock valt att inte inkludera stöd för Vision Pro. Detta inkluderar appar som Facebook (genom Meta), Spotify, Google (genom YouTube) och Netflix. Dessa appar kan dock fortfarande nås via Safari-webbläsaren.

Men Vision Pro erbjuder mer än bara enkla räknare och väderwidgetar. Vissa tredjepartsutvecklare har skapat appar som ersätter funktioner som Spotify och YouTube, vilka inte finns direkt på Vision Pro. Med andra ord finns det en mängd olika appar, inklusive Vision Tunes för Spotify och Juno för YouTube, för att ta dig till nya nivåer av underhållning.

Så, oavsett om du är ute efter produktivitetsappar eller appar för underhållning, finns det över 1 000 appar tillgängliga på Vision Pro för att möta dina behov och intressen.

Vision Pro appar som ersätter Spotify och YouTube

På Vision Pro finns det nu appar som kan ersätta funktionerna hos populära appar som Spotify och YouTube. En av dessa appar är Vision Tunes App, som ger användare tillgång till Spotifys musikkatalog direkt på Vision Pro. Juno å andra sidan är en app som låter användare titta på YouTube-videor på sina Vision Pro-enheter. Dessa appar har kommit till som en följd av att de officiella Spotify- och YouTube-apparna valt att inte erbjuda stöd för Vision Pro.

Med dessa appar kan användare nu njuta av sina favoritlåtar och musikvideor direkt på sina Vision Pro-enheter, utan att behöva använda Safari-webbläsaren. Vision Tunes App ger användare tillgång till Spotifys omfattande musikkatalog, medan Juno erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse för att titta på YouTube-innehåll.

”Vision Tunes App och Juno är fantastiska alternativ för Vision Pro-användare som vill fortsätta att lyssna på musik och titta på videor, även om de officiella apparna inte finns tillgängliga på enheten”, säger Alex Johnson, en nöjd Vision Pro-användare.

Med Vision Tunes App och Juno behöver användarna inte längre känna sig begränsade när de vill njuta av musik- och videoinnehåll. Dessa appar erbjuder en sömlös integration med Vision Pro och ger användarna en komplett underhållningsupplevelse.

Prisvärdhet och dyra appar på Vision Pro

Trots att det finns många appar tillgängliga att ladda ner på Vision Pro kan priset för vissa appar variera. En app som sticker ut är Lively Elements, som låter dig interagera med det periodiska systemet genom Vision Pro. Denna app är för närvarande den dyraste på Vision Pro App Store och kostar $98.

Det är värt att notera att det också finns många prisvärda appar tillgängliga för Vision Pro, vilket ger dig möjlighet att uppleva olika funktioner och verktyg till överkomliga priser. Med över 1 000 appar att välja mellan på Vision Pro kan du hitta appar för olika ändamål och intressen.

FAQ

Hur många appar finns det tillgängliga på Vision Pro?

Det finns nu över 1 000 appar tillgängliga på Vision Pro.

Vilka appar kan ersätta funktionerna hos Spotify och YouTube på Vision Pro?

Vision Tunes App är en app som ger användare tillgång till Spotifys musikkatalog direkt på Vision Pro och Juno är en app som låter användare titta på YouTube-videor på sina Vision Pro-enheter.

Finns det några dyra appar på Vision Pro?

Ja, den dyraste appen på Vision Pro App Store är för närvarande Lively Elements och den kostar .

Finns det prisvärda appar tillgängliga för Vision Pro?

Ja, det finns många prisvärda appar tillgängliga för Vision Pro som erbjuder olika funktioner och verktyg till överkomliga priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.