Upplev berg- och dalbana med VR. Här är Youtube-klippen alla älskar

berg- och dalbana med VR
 • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
 • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
 • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
 • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
 • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
 • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

 • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
 • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Berg- och Dalbanans Utveckling i VR

Virtuell verklighet har förvandlat upplevelsen av berg- och dalbanor och lyft den till ofattbara höjder. Genom att förena spänningen kan ni nu njuta av en berg- och dalbana med VR. Denna extraordinära upplevelse låter dem utforska fantastiska landskap, främmande världar och hänförande äventyr som sträcker sig långt utöver gränserna för vad som är möjligt med konventionella attraktioner.

Hur fungerar det?

Följ dessa stegen för att åka berg- och dalbanor med VR-glasögon på YouTube:

 1. Sök efter en 360-graders video på YouTube. De är ofta märkta med ”360” i titeln.
 2. Öppna videon och klicka på VR-ikonen som ser ut som ett par VR-glasögon i nedre högra hörnet av videospelaren.
 3. Sätt in din mobiltelefon i dina VR-glasögon.
 4. Sätt på dig VR-glasögonen och njut av din 360-graders VR-upplevelse!

Kom ihåg att du måste ha VR-glasögon som stödjer din smartphone, som Google Cardboard, Samsung Gear VR, eller liknande för att kunna göra detta. Dessa glasögon gör det möjligt för din smartphone att fungera som en VR-enhet.


Visst finns det en hel del berg- och dalbanor med VR att välja mellan, men först och främst har vi här valt ut guldkornen för dig. De serverar inte bara fantastisk grafik, utan dessutom, för att inte tala om den adrenalinfyllda känslan av äkta, nervkittlande äventyr som de ger! Plus, de erbjuder en escape från vardagen som är helt oslagbar. Så vad väntar du på? Hoppa på och låt oss dra på en riktig thrill ride!

Videon ovan tar dig med på en virtuell verklighetens vattenrutschkana i 360° genom en rad olika miljöer – städer, öknar, sjöar, djungler och mycket mer. Du har friheten att utforska alla riktningar genom att använda din mobiltelefon, pekskärm, gyroskopsensor eller VR-glasögon.

En video med några av de bästa berg- och dalbanorna

I denna video kommer du att få njuta av fem fantastiska berg- och dalbaneupplevelser i 360-graders interaktivitet (virtuell verklighetsvideo). Den andra banan är inspirerad av Batman, medan en annan tar dig in i Jurassic Worlds universum. Så spänn fast dig nu och bered dig på fem unika berg- och dalbaneupplevelser. Det kostar ingenting, och det bästa av allt – inga köer!


Ditt äventyr börjar från det ögonblick du kliver ombord på en berg- och dalbana med VR. Du kan känna hur adrenalinet börjar pulsera genom ådrorna. Plötsligt befinner du dig i skräckens skog. Här väntar oväntade möten med fruktade figurer som Siren Head och Godzilla. Rädslan är ständigt närvarande. Videoinspelningen bjuder på trovärdig grafik och förföriska ljud som garanterat får ditt hjärta att slå några extra slag.

Senaste inläggen