VR-uppdatering: Virtual Desktop untroducerar genombrott i spårning

Virtual Desktop med VR
 • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
 • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
 • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
 • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
 • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
 • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

 • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
 • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Har du någonsin velat uppleva virtuell verklighet på en mer realistisk och immersiv nivå? Undrar du om det finns ett bättre sätt att spåra din kroppsrörelse utan att behöva investera i dyra utrustningar?

Nu är det möjligt, tack vare Virtual Desktop och deras senaste uppdatering för Quest 3. Med denna banbrytande uppdatering introducerar de en ny era av spårningsteknik i VR.

Låt oss utforska hur Virtual Desktops uppdatering tar VR-spårning till en helt ny nivå och gör det möjligt att uppleva virtuell verklighet på ett sätt som tidigare var otänkbart. Låt oss ta en titt på hur du kan använda Inside-Out Body Tracking och Generative Legs för att få en mer realistisk och kostnadseffektiv spårning.

Användning av Inside-Out Body Tracking och Generative Legs

För att driva positionerna för de emulerade Vive Trackers använder Virtual Desktop Inside-Out Body Tracking (IOBT) för övre kroppen på Quest 3. Detta utnyttjar de nedåtriktade kamerorna på headsetet för att spåra rörelserna. För äldre Quest-headset används istället inverse kinematics (IK), en matematisk beräkning baserad på huvudets och handens positioner. För nedre kroppen använder Virtual Desktop Meta’s Generative Legs-funktion, som använder sig av en avancerad AI-modell för att uppskatta positionerna för användarens ben. Generative Legs stöder Quest 2, Quest Pro och Quest 3.

Virtual Desktop använder sig av teknologi som Inside-Out Body Tracking och Generative Legs för att ge användare en mer realistisk och immersiv upplevelse i VR. Med Inside-Out Body Tracking kan Quest 3-spelare dra nytta av de nedåtriktade kamerorna på headsetet för att spåra rörelser i överkroppen. Genom att använda inverse kinematics kan även äldre Quest-headset följa användarens rörelser baserat på huvudets och handens positioner.

För att kunna spåra nedre kroppen använder Virtual Desktop Generative Legs, en avancerad AI-modell utvecklad av Meta. Denna modell kan uppskatta positionerna för användarens ben och ge en mer realistisk rörelsefeedback i VR-upplevelsen. Generative Legs är kompatibel med Quest 2, Quest Pro och nyare Quest 3-headset.

Emulerade Vive Trackers för hela kroppen

Virtual Desktops senaste uppdatering på Quest-headseten gör det möjligt att använda emulerade Vive Trackers för hela kroppen. Genom att konfigurera vilka trackere som är aktiverade kan användare få 6DoF-spårning till lägsta möjliga kostnad. Till exempel kan man använda Quest 3:s Inside-Out Body Tracking för övre kroppen och riktiga Vive Trackers för nedre kroppen. Det här ger användaren en mer realistisk och fullständig spårning i virtuell verklighet utan att behöva investera i dyra utrustningar.

Emulerade Vive Trackers för hela kroppen
Användning av Quest 3:s Inside-Out Body Tracking för övre kroppen
Användning av riktiga Vive Trackers för nedre kroppen
Mer realistisk och fullständig spårning i VR
Minskar kostnaderna genom att undvika att investera i dyra utrustningar

Emulerade Valve Index-kontroller med handspårning

Virtual Desktops senaste uppdatering har inte bara gjort det möjligt att emulera Vive Trackers, utan har även lagt till en spännande funktion för att emulera Valve Index-kontroller med Quests handspårning. Det innebär att du nu kan använda fingertracking i SteamVR-spel som stöder det. Genom att utnyttja dina egna händer istället för fysiska handkontroller kan du få en mer intuitiv och realistisk spelupplevelse.

Handspårningstekniken är imponerande och gör det möjligt att röra och använda dina virtuella händer på ett naturligt sätt. Du kan gripa, kasta och interagera med virtuella objekt genom bara att använda dina verkliga händer. Det ger en ny grad av närvaro och realism i de VR-spel du spelar.

Virtual Desktop fortsätter att utvecklas och lägger till nya funktioner och förbättringar för att ge dig den bästa möjliga VR-upplevelsen. Appen har blivit ett populärt val bland Quest-ägare tack vare dess trådlösa PC VR-funktioner och kontinuerliga förbättringar.

Utforska den spännande världen av SteamVR-spel med handspårning och Virtual Desktops emulerade Valve Index-kontroller. Fånga och interagera med dina virtuella omgivningar med hjälp av bara dina händer.

Valve Index-kontroller

Fördelar med emulerade Valve Index-kontroller med handspårning

 • Realistisk fingertracking för en mer immersiv spelupplevelse
 • Möjlighet att använda dina riktiga händer istället för fysiska kontroller
 • Breddar spelkompatibiliteten genom att stödja SteamVR-spel
 • Kontinuerliga förbättringar och uppdateringar från Virtual Desktop-teamet

Övriga buggfixar och förbättringar

Förutom de nya spårningsfunktionerna har Virtual Desktops uppdatering också åtgärdat olika buggar och förbättrat prestandan. Några av de förbättringarna inkluderar:

 • Bättre rörelseextrapolering för Synchronous Spacewarp (SSW) för alla headset
 • Bättre komprimering för video
 • Förbättrad desktop streaming för macOS
 • Rättning av buggar med vissa spel och kompatibilitet med andra plattformar

Virtual Desktops utvecklare fortsätter att arbeta för att erbjuda den bästa trådlösa PC VR-upplevelsen för Quest-användare.

Buggfixar och förbättringarVirtual DesktopPC VR
Bättre rörelseextrapolering för Synchronous Spacewarp (SSW)
Bättre komprimering för video
Förbättrad desktop streaming för macOS
Rättning av buggar med vissa spel och kompatibilitet med andra plattformar

Virtual Desktops överlägsna funktioner

Medan det finns andra alternativ som Valve’s Steam Link och Meta’s Air Link för att använda SteamVR trådlöst, fortsätter Virtual Desktop att utmärka sig med sina överlägsna funktioner och förbättringar. Utvecklaren bakom Virtual Desktop, Guy Godin, fortsätter att driva gränserna för vad som är möjligt och fortsätter att lägga till nya funktioner och förbättringar.

Med Virtual Desktop kan du njuta av en trådlös PC VR-upplevelse och få tillgång till SteamVR direkt på din Quest. Detta innebär att du kan spela alla dina favoritspel och utforska en otrolig virtuell värld utan några kablar som binder dig. Genom att erbjuda en smidig anslutning och en stabil upplevelse har Virtual Desktop blivit ett populärt val bland Quest-ägare.

Trots att Virtual Desktop kan kräva en initial investering på $20, erbjuder det enastående prestanda och funktionalitet som inte kan matchas av andra liknande verktyg. Virtual Desktops överlägsna funktioner gör det till ett pålitligt och kraftfullt verktyg för att uppleva trådlös PC VR och komma åt SteamVR.

FAQ

Vad är den senaste uppdateringen för Virtual Desktop på Quest-headseten?

Den senaste uppdateringen för Virtual Desktop på Quest-headseten möjliggör användning av spårningsteknik som Inside-Out Body Tracking och Generative Legs för en mer realistisk och immersiv VR-upplevelse.

Vilka headset kan använda Virtual Desktops nya spårningsteknik?

Quest 3, Quest Pro och Quest 2 kan alla använda Virtual Desktops nya spårningsteknik för emulerade Vive Trackers för hela kroppen och Generative Legs för nedre kroppen.

Vilken spårningsteknik används för övre kroppen på Quest 3?

För övre kroppen på Quest 3 används Inside-Out Body Tracking, vilket utnyttjar de nedåtriktade kamerorna på headsetet för att spåra rörelserna.

Vilken teknik används för att uppskatta positionen för användarens ben?

Virtual Desktop använder sig av Meta’s Generative Legs för att uppskatta positionen för användarens ben med hjälp av en avancerad AI-modell.

Kan jag använda Virtual Desktops spårningsteknik även om jag har äldre Quest-headset?

Ja, om du har ett äldre Quest-headset använder Virtual Desktop inverse kinematics (IK) för att beräkna positionerna baserat på huvudets och handens positioner.

Kan jag använda riktiga Vive Trackers för nedre kroppen med Virtual Desktop?

Ja, genom att konfigurera vilka trackere som är aktiverade kan du använda Quest 3:s Inside-Out Body Tracking för övre kroppen och riktiga Vive Trackers för nedre kroppen.

Vilka andra funktioner har Virtual Desktops senaste uppdatering lagt till?

Virtual Desktops senaste uppdatering har även lagt till möjligheten att emulera Valve Index-kontroller med handspårning för användning i SteamVR-spel.

Finns det några buggfixar eller förbättringar med den senaste uppdateringen av Virtual Desktop?

Ja, den senaste uppdateringen av Virtual Desktop har åtgärdat olika buggar och förbättrat prestandan genom bättre rörelseextrapolering för alla headset, bättre videokomprimering och förbättrad desktop streaming för macOS.

Vilka andra alternativ finns det för att använda SteamVR trådlöst?

Andra alternativ för att använda SteamVR trådlöst inkluderar Valve’s Steam Link och Meta’s Air Link.

Varför föredrar många Quest-ägare Virtual Desktop som sitt trådlösa PC VR-verktyg?

Virtual Desktop fortsätter att utmärka sig med sina överlägsna funktioner och förbättringar, och utvecklaren Guy Godin fortsätter att lägga till nya funktioner och förbättringar för att erbjuda den bästa trådlösa PC VR-upplevelsen för Quest-användare.

Senaste inläggen