DIY-handremmar för Oculus Quest 2

purple plastic container with white strap
  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Oculus Quest 2 är en fantastisk enhet, men ibland kan du vilja förbättra din upplevelse ännu mer. Ett sätt att göra detta är genom att skapa egna handremmar för dina Oculus Quest 2-kontroller. I det här inlägget kommer vi att gå igenom hur du kan göra detta.

Ta av batteriluckan

För att börja med att skapa din egen handrem för Oculus Quest 2-kontrollen, börja med att ta av batteriluckan. Detta kan göras genom att trycka ner på den med lite kraft.

Ta ut remmen

Nästa steg är att ta ut remmen från kontrollen. Detta kan göras genom att dra ut den från där den är fäst vid kontrollen.

Linda remmen runt kontrollen

Nu kommer den roliga delen: att linda remmen runt kontrollen. Du vill lämna lite utrymme på toppen av remmen och sedan linda den runt sidan av batteriet.

Oculus Quest 2

Sätt tillbaka remmen

När du har lindat remmen runt kontrollen, är det dags att sätta tillbaka den. Du vill se till att du lämnar tillräckligt med utrymme för att kunna sätta tillbaka batteriluckan.

Sätt tillbaka batteriluckan

Nu är det dags att sätta tillbaka batteriluckan. Se till att du har lämnat tillräckligt med utrymme för att kunna sätta tillbaka den ordentligt.

Slutsats

Att skapa egna handremmar för dina Oculus Quest 2-kontroller kan vara ett roligt och givande projekt. Det ger dig inte bara en mer personlig upplevelse, utan kan också förbättra din spelupplevelse genom att göra kontrollerna mer bekväma att hålla i.

Senaste inläggen