10 tips för din Oculus Quest 2

pink and white vr goggles
  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Oculus Quest 2 har revolutionerat VR-världen med sin otroliga teknik och användarvänliga gränssnitt. Men visste du att det finns sätt att förbättra din upplevelse ännu mer? Här är tio tips för din Oculus Quest 2.

Oculus Quest 2

Justera IPD för bättre syn

IPD, eller interpupillärt avstånd, är avståndet mellan dina pupiller. Oculus Quest 2 låter dig justera detta för att få en klarare bild. Men det finns ett hemligt trick: du kan faktiskt justera IPD till en nivå mellan de tre standardinställningarna för en ännu bättre passform.

Anpassa din karaktär i VR-hemmet

Med Oculus Quest 2 kan du skapa en anpassad karaktär för ditt VR-hem. Detta kan göra din VR-upplevelse ännu mer personlig och engagerande.

Ändra din VR-miljö

Trött på samma gamla VR-miljö? Oculus Quest 2 låter dig ändra det! Du kan välja att leva i rymden, hänga med SpongeBob och hans vänner, eller till och med vara i Minecraft-världen.

Ladda ner spel från din telefon

Med Oculus Quest 2 kan du ladda ner spel direkt från din telefon. Detta kan vara särskilt användbart om du är på språng och vill ha ett nytt spel att spela när du kommer hem.

Anslut din telefon för in-game notiser

Oculus Quest 2 låter dig ansluta din telefon för att få notiser i spelet. Detta kan hjälpa dig att hålla koll på viktiga meddelanden utan att behöva ta av dig headsetet.

Använd Bluetooth för att ansluta enheter

Oculus Quest har Bluetooth-funktionalitet, vilket innebär att du kan ansluta kompatibla Bluetooth-enheter till ditt headset. Detta kan inkludera saker som en controller, Bluetooth-hörlurar eller till och med en högtalare.

Oculus Quest 2

Ta skärmdumpar

Med Oculus Quest 2 kan du ta snabba skärmdumpar genom att hålla hemknappen och trycka på avtryckaren samtidigt. Detta kan vara ett bra sätt att dela dina VR-upplevelser med vänner.

Skapa en handrem för kontrollen

Oculus Quest kommer med en handrem för kontrollen, men du kan faktiskt skapa din egen för en ännu bättre passform. Allt du behöver göra är att ta av batteriluckan, linda remmen runt kontrollenoch fästa den igen.

Stäng av Quest helt för att spara batteri

Många Oculus Quest-användare tar bara av sig headsetet och lämnar det någonstans tills nästa gång de spelar. Men detta kan faktiskt dränera batteriet snabbare. Genom att stänga av Quest helt kan du spara batteri och förlänga livslängden på din enhet.

Radera oanvända spel för att spara lagring

Om du är som mig laddar du ner massor av spel på din Oculus Quest och glömmer sedan att radera dem. Men det är viktigt att rensa ut oanvända spel för att spara lagringsutrymme och hålla din enhet i toppskick.

Slutsats

Oculus Quest är en fantastisk enhet, men med dessa tips kan du förbättra din upplevelse ännu mer. Oavsett om du just har köpt din Oculus Quest eller har haft den ett tag, prova dessa tips och se hur de kan förändra ditt VR-liv.

Senaste inläggen