De bästa VR-spelen att se fram emot 2023

man in gray t-shirt and black pants holding black dslr camera
  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

VR-tekniken fortsätter att utvecklas och 2023 ser ut att bli ett stort år för VR-spel. Med allt från actionfyllda äventyr till spännande racingspel, här är några av de mest efterlängtade VR-spelen som kommer att släppas 2023.

Aliens

Aliens är ett kommande spel i VR-format som utvecklas av Survios och 20th Century Fox. Spelet, som utspelar sig mellan de två första filmerna i Alien-serien, kommer att släppas för PC, konsoler och ospecificerade VR-plattformar. Spelare kommer att ta rollen som en stridshärdad veteran som leder en vendetta mot Xenomorphs. Det finns ännu inget officiellt släppdatum, men det förväntas komma ut någon gång under 2023.

Assassin’s Creed Nexus

Assassin’s Creed Nexus är ett annat efterlängtat VR-spel som utvecklas av Ubisoft. Spelet kommer att ge spelare möjlighet att ta på sig rollerna som kända karaktärer som Ezio, Cassandra, Connor och Haytham i linjära uppdrag som varar cirka 20 minuter vardera. Spelet kommer att innehålla alla de klassiska elementen från Assassin’s Creed-serien, inklusive smygande, fickstöld, låsöppning, precision i strid, klättring och den ikoniska ”Leap of Faith”. Assassin’s Creed Nexus förväntas släppas för Quest-headsets under 2023.

Behemoth

Behemoth är ett kommande VR-spel från Skydance Interactive, studion bakom det framgångsrika VR-spelet The Walking Dead: Saints & Sinners. I Behemoth kommer spelare att ta på sig rollen som en utstött som kämpar sig genom ruinerna av en kollapsad civilisation i sökandet efter hemligheter som fortfarande kan vara begravda i rasmassorna. Spelet kommer att innehålla fullt fysikbaserad svärdspel mot mänskliga motståndare, inklusive realistiska kollisioner, block och pareringar. Spelet förväntas bli en potentiell hit under 2023.

Everslaught Invasion

Everslaught Invasion är ett co-op slasher-spel för Quest 2. Spelet skickar en till två spelare in i dungeons och fantasy-städer för att slåss mot horder av monster för loot, erfarenhet och, naturligtvis, ära. Spelet är snabbt och kombinerat med muskelansträngning och konstant hammrande, är det också svettframkallande. Everslaught Invasion släpptes den 25 maj 2023.

Firewall Ultra

Firewall Ultra är ett kommande VR-spel från First Contact Entertainment och ser ut att vara VR-versionen av Rainbow Six Siege. Dess föregångare, Firewall Zero Hour för den ursprungliga Playstation VR, anses vara en av de bästa och mest populära taktiska skyttarna i VR-utrymmet. Som en exklusiv titel för Playstation VR 2 förväntas Firewall Ultra dra nytta av den nya headsetets kapabiliteter, inklusive förmågan att välja vapen och användargränssnittselement genom ögonkontroll.

Firmament

Firmament är ett kommande VR-äventyrsspel från Myst-studion Cyan Worlds. Spelet tar spelarna på en resa genom en serie fantastiska världar med hjälp av en sfärisk, mekanisk följeslagare. Spelare kommer att kommunicera med den mystiska artefakten med hjälp av gester när de utforskar de fantastiska islandskapen med steampunk-estetik. Firmament kommer att släppas på en rad plattformar inklusive PC-VR, Playstation 4, Playstation 5 och det nya Playstation VR 2-headsetet.

Ghostbusters: Rise Of The Ghost Lord

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord är ett nytt spel i Ghostbusters-franchisen som utvecklas av det välrenommerade VR-studion nDreams. Förutom att bygga ditt eget högkvarter och anpassa din karaktär, kan spelare jaga spöken solo eller i samarbete. Spelet kommer att släppas någon gång under 2023.

Grand Theft Auto: San Andreas

Efter framgången med Meta’s VR-version av Resident Evil 4, undrar fans om Grand Theft Auto: San Andreas kommer att uppnå liknande framgång i VR. VR-porten av det öppna världsspelet tillkännagavs som en exklusiv för Quest 2 i slutet av 2021, och sägs ha varit under utveckling i flera år.

Hellsweeper VR

Hellsweeper VR från Mixed Realms lovar några av de ”galnaste rörelserna i VR”, inklusive vägglöpning, power-sliding, backflips, bullet-time och mer. Spelet har vågor av fiender som kommer från alla håll, vilket kräver snabba och smidiga rörelser kompletterade med en rad närstrids- och avståndsvapen, samt magiska element.

Into the Radius 2

Into the Radius 2 är en uppföljare till det populära VR-överlevnadsspelet Into the Radius. Spelet är under utveckling av det estniska studion CM Games och förväntas släppas någon gång under 2023.

Resident Evil 4 (VR Content)

Capcom arbetar på en next-gen remake av Resident Evil 4 som kommer att stödja Playstation VR 2 på PS5. Det är fortfarande oklart om hela remaken kommer att vara spelbar med Playstation VR 2 eller bara ett speciellt läge.

Synapse

Synapse är ett kommande VR-spel från nDreams, studion bakom de innovativa actionspelen Phantom: Covert Ops (2020) och Fracked (2021). Synapse för PSVR 2 kombinerar brutal eldkraft, 1:1 telekinesis och en ikonisk konststil. Spelets surrealistiska visuella stil är utformad för att dra full nytta av Playstation VR 2:s OLED-display och betydligt ökad grafikprestanda.

Sammanfattning

2023 ser ut att bli ett spännande år för VR-spel, med en rad efterlängtade titlar som kommer att släppas. Från actionfyllda äventyr som Aliens och Assassin’s Creed Nexus till spännande racingspel som F1 23, finns det något för alla VR-spelare att se fram emot. Oavsett om du är en erfaren VR-spelare eller bara börjar utforska denna spännande teknik, kommer 2023 att erbjuda en mängd nya upplevelser att dyka in i.

Slutsats

2023 kommer att bli ett stort år för VR-spel, med en rad spännande nya titlar på väg. Från actionfyllda äventyr till spännande racingspel, kommer det att finnas något för alla VR-spelare att se fram emot. Så oavsett om du är en erfaren VR-spelare eller bara börjar utforska denna spännande teknik, håll ögonen öppna för dessa kommande VR-spel 2023. Det är en spännande tid att vara en VR-spelare, och vi kan knappt vänta på att se vad framtiden har att erbjuda.

Senaste inläggen