Upptäck VR-världen med demo från Steam Next Fest

boy wearing black and white VR headset
  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Vi har något spännande att dela med er. Om du är lika fascinerad av VR (Virtual Reality) som vi är, kommer du att älska det vi har att berätta. Vi tittar på de bästa VR-demos från det senaste Steam Next Fest. Så sätt på dig dina VR-glasögon och dyk in!

Vr-demon

Vad är Steam Next Fest?

Först och främst, låt oss prata lite om Steam Next Fest. Det är en indie-spelshowcase som erbjuder gratis demo-versioner av kommande PC-spel. Det är en fantastisk möjlighet att prova på de senaste och mest lovande VR-demon innan de officiellt släpps. Evenemanget ägde rum mellan den 19:e och 26:e juni, men oroa dig inte om du missade det. Vi har sammanställt en lista över de bästa VR-demon som du fortfarande kan hitta på Steam.

VR-demon: Framtidens spelupplevelse

VR-demon är inte bara spel, de är portaler till nya världar. De tar oss till platser vi aldrig kunnat besöka annars, och låter oss uppleva äventyr vi bara kunnat drömma om. Nu ska vi dyka in i de bästa VR-demon från Steam Next Fest.

Hellsweeper VR

Först ut på vår lista över VR-demon är Hellsweeper VR. Detta är en förstapersons action-kampspel från Mixed Realms, studion bakom Sairento VR. Hellsweeper VR är en seriöst snygg VR-demo som kommer att släppas till alla stora headset i slutet av september. Det ger dig chansen att svinga spelets vapen och elementmagi (eller dö försökande). Det känns mycket som om Light Brigade och DOOM hade en melee- och magi-svingande avkomma.

DAVIGO

Nästa VR-demo på vår lista är DAVIGO. Detta är ett stridsspel inspirerat av David mot Goliat, som erbjuder asymmetrisk strid mellan VR och PC. Skapat av Davigo Studio, erbjuder demoversionen en begränsad version av spelets senaste alpha-bygge, inklusive två kartor och det klassiska ’Brawl’-spelsättet. Som VR-spelare kan du krossa. Som PC-spelare, spring och skjut. Det är kul. Punkt slut.

STACK

STACK är en annan VR-demo som du inte vill missa. Från skaparna av STRIDE och AGAINST, Joy Way, kommer att släppa ett annat högflygande, enkelt ordspel skrivet med stora bokstäver: STACK. Denna multiplayer VR-demo inkluderar både Deathmatch och Team Deathmatch-lägen för upp till 5v5 spelare. Kontrollera skivor i flykten, studsa dem i hörnen för kreativa död, och rusa runt arenan i höga hastigheter.

Retropolis 2: Never Say Goodbye

Retropolis är tillbaka med en annan dos av neo-robo-noir-narrativ i VR, full av extendo-arms och massor av intriger. Om du inte har spelat det ursprungliga Retropolis, behöver du inte oroa dig. Medan nummer två tar vid där det första slutade, kommer den korta demoversionen inte att förstöra något. Spelet är nu i Early Access på Quest och Rift, vilket inkluderar det första avsnittet. Steam-användare kan nu hoppa in i en kort demo.

Tea For God

Fullständig transparens: Tea for God-demo är inte ny, eller körs bara under Steam Next Fest, men det är fortfarande för coolt för att missa. Denna VR-äventyrsdemo använder omöjliga utrymmen med procedurgenerering för att tillåta spelare oändlig rörelse i rumsskala. Det är mycket mer än så; dess entitetsfyllda drömliknande miljö har också arkadskytte och roguelite skytte-utforskarelement.

Avslutande tankar

VR-demon är mer än bara spel; de är en inblick i framtiden för spel och interaktiv underhållning. De bästa VR-demon från Steam Next Fest visar oss vad som är möjligt när vi kombinerar kreativitet, teknik och passion för spel. Så oavsett om du är en erfaren VR-spelare eller bara nyfiken på vad VR har att erbjuda, rekommenderar vi att du provar dessa VR-demon. Du kommer inte att bli besviken!

Senaste inläggen