Virtuix Omni One: Förändrar spelet med 35 nya titlar

  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Visste du att Virtuix Omni One, skaparen av det innovativa VR-löpbandet, nu har 35 spel klara för lansering senare i år? Detta innebär att entusiaster kommer att kunna njuta av en bred samling av VR-titlar i sina egna hem. Omni One, som först presenterades genom en framgångsrik crowdfunding-kampanj 2020, kommer äntligen att nå kunder under Q2 2024 och erbjuda den efterlängtade hemmaversionen av VR-löpbandet. Med en prislapp på cirkus 25 000 kronor (plus frakt) kan det verka som en investering, men det garanterar en inkluderande och helkroppslig VR-upplevelse tack vare själva enheten och det medföljande Pico 4 Enterprise-headsetet.

Omni One har skapat en dedikerad spelbutik med speloptimerad för enheten. Bland de 35 spelen finns några riktigt otroliga titlar, inklusive AFFECTED: The Manor, Breachers, Compound, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, In Death: Unchained, RUINSMAGUS och Wanderer: The Fragments of Fate. Dessa spel ger en enastående känsla för realism och inlevelse tack vare Omni Ones unika möjligheter.

Virtuix Omni One spel
Bilden är tagen från; https://www.virtuix.com/press

Virtuix Omni One: 35 Spel Som Kommer Revolutionera Ditt Sätt Att Spela

Omni One erbjuder en imponerande lista med 35 spel som kommer att förändra ditt sätt att spela. Bland de mest spännande titlarna finns AFFECTED: The Manor, där du kan utforska ett skräckinjagande herrgårdsspöke, Breachers där du får bli en taktisk stridsrobot, samt Compound där du står inför en cyberpunk-värld.

Omni One ger dig också möjlighet att stå ansikte mot ansikte med spökgudar i Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord och njuta av en adrenalinpumpande bågskytteupplevelse i In Death: Unchained. Andra spel som stöds inkluderar RUINSMAGUS och Wanderer: The Fragments of Fate, där du kan utforska episka fantasyvärldar och utkämpa strider som aldrig tidigare.

Virtuix Omni One: En Helkroppslig VR-Upplevelse För Hemmet

Virtuix Omni One erbjuder en unik helkroppslig VR-upplevelse för ditt eget hem. Med det innovativa VR-löpbandet kan du röra dig fritt och utforska virtuella världar genom att gå, springa och krypa. Enheten levereras med det kraftfulla Pico 4 Enterprise-headsetet som ger en imponerande visuell upplevelse. Dessutom finns det en dedikerad spelbutik med ett brett utbud av VR-spel som är optimerade för användning med Omni One.

Med Virtuix Omni One kan du gå in i spelvärldar på ett helt nytt sätt och få en känsla av närvaro och realism som tidigare endast varit möjlig i arkadcentrerade VR-upplevelser.

FAQ

Vilka spel stöder Virtuix?

Virtuix Omni One har för närvarande 35 spel redo för enhetens bredare utrullning. Några av de mest noterbara titlarna inkluderar AFFECTED: The Manor, Breachers, Compound, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, In Death: Unchained, RUINSMAGUS och Wanderer: The Fragments of Fate.

Vad kostar Virtuix?

Priset för Virtuix Omni One är cirka 25 000 plus frakt.

Vad ingår i Virtuixpaketet?

Vid köp av Virtuix Omni One får du enheten i sig, samt det kraftfulla Pico 4 Enterprise-headsetet. Det inkluderar också tillgång till en dedikerad spelbutik med ett brett utbud av VR-spel som är optimerade för användning med Omni One.

När förväntas Virtuix levereras till kunder?

Virtuix Omni One förväntas nå kunder under Q2 2024.

Vilken typ av VR-upplevelse erbjuder Virtuix?

Löerbjuder en unik helkroppslig VR-upplevelse. Med det innovativa VR-löpbandet kan du röra dig fritt och utforska virtuella världar genom att gå, springa och krypa.

Senaste inläggen