Vårens stora VR-REA – Upp till 40% rabatt på spel

  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Vårrea på VR-spel är här, och det är dags att fånga de bästa erbjudandena. Vad sägs om upp till 40% rabatt på populära spel som Vader Immortal: Episode I, Half-Life: Alyx och The Room VR: A Dark Matter? Kan du motstå frestelsen att utforska nya dimensioner och fånga vårens stora REA på VR-spel?

Nu är din chans att utforska fantastiska världar, möta spännande karaktärer och uppleva äventyr som tar dig bortom verkligheten – allt till rabatterade priser. Vårrean på VR-spel bjuder på en mängd spännande spel till Quest och PC VR, så oavsett vilken plattform du spelar på, finns det något för dig.

Så frågan är, är du redo att ta steget in i den virtuella verkligheten och fånga vårens stora REA på VR-spel? Låt dig inte hindras av vanliga föreställningar – utforska möjligheterna, låt fantasin flöda och upplev virtuella äventyr till rabatterade priser. Låt oss tillsammans skapa minnen och upplevelser som varar för alltid. Häng med oss och se vad vårens VR-REA har att erbjuda – du kommer inte att ångra dig!

VR-spel tillgängliga under Quest Spring Sale

Under Quest Spring Sale erbjuder Meta solid rabatt på VR-spel till Quest. Du kan använda koden ”SPRING30” vid betalning för en 30% rabatt på valfritt enskilt spel från utbudet. Det finns även olika spelpaket tillgängliga till rabatterade priser som inte kan kombineras med koden. Några av de spelpaket som erbjuds inkluderar:

För att dra nytta av denna REA och använda rabattkoden, se till att agera innan den 24 mars kl. 23:59 för att inte missa chansen att spara på dina favoritspel och appar på Meta Quest.

Spelpaket Rabatterat pris
Vader Immortal: A Star Wars VR Series Bundle ca 200 kr
Friendly Fire Bundle ca 350 kr
Rock, Rave & Rhythm Bundle ca 450 kr
The Walking Dead Bundle ca 520 kr

Det finns också enskilda spel tillgängliga med rabatt, såsom Half-Life: Alyx och The Room VR: A Dark Matter. Passa på att förbättra din Quest 3 spelupplevelse med några av de mest essentiella Quest 3-tillbehören.

PC VR-spel tillgängliga under Steam Spring Sale

Om du spelar PC VR har Steam just det du behöver. Under Steam Spring Sale erbjuds rabatter på över 1 000 PC VR-spel. Bland de många rabatterna hittar du bland annat 66% rabatt på Half-Life: Alyx, vilket är det högsta rabatten någonsin på spelet. Andra speltitlar som är inkluderade i REA:n är BONELAB, VTOL VR, Walkabout Mini Golf och The Room VR: A Dark Matter. Det finns många fler spel att välja mellan, så se till att utforska erbjudandena innan de tar slut den 21 mars kl. 10:00 PT. Passa på att fynda ditt favorit-PC VR-spel till rabatterade priser under Steam Spring Sale.

Spel Rabatt
Half-Life: Alyx 66%
BONELAB 50%
VTOL VR 40%
Walkabout Mini Golf 30%
The Room VR: A Dark Matter 25%

Fånga vårens stora REA på VR-spel

Vårens REA på VR-spel är här och det är en perfekt möjlighet att få tag i virtuella upplevelser till rabatterade priser. Oavsett om du spelar på Quest eller PC VR kommer du att hitta spel till nedsatt pris under vårens REA.

Missa inte chansen att spara upp till 40% på populära spel som Vader Immortal: Episode I, Half-Life: Alyx och The Room VR: A Dark Matter. Vårens stora REA på VR-spel varar bara en begränsad tid, så se till att säkra de bästa priserna på dina favoritspel innan det är för sent.

Virtuell skattjakt på vrguiden

Avslutningsvis är vi på VRGuiden glada att kunna meddela att vi framöver kommer att anordna en virtuell skattjakt. Denna unika upplevelse bjuder in dig att utforska olika VR-miljöer i jakten på dolda rabattkoder och exklusiva erbjudanden. Tänk dig att kliva in i en värld där varje vändning kan avslöja en ny kod som låser upp fantastiska rabatter på VR-spel och tillbehör. Det är inte bara ett äventyr genom virtuella landskap, utan också en jakt på skatter som kan förhöja din VR-upplevelse.

FAQ

Vilka typer av rabatter erbjuds under vårens VR-REA?

Under vårens VR-REA erbjuds upp till 40% rabatt på VR-spel till både Quest och PC VR.

När är sista dagen för att utnyttja erbjudandena?

Erbjudandena gäller fram till den 24 mars för Quest-spelen och fram till den 21 mars kl. 10:00 för PC VR-spelen.

Vilka populära VR-spel ingår i REA:n?

Några av de populära spelen som ingår i REA:n är Vader Immortal: Episode I, Half-Life: Alyx, The Room VR: A Dark Matter och många fler.

Vilka spelpaket finns tillgängliga under Quest Spring Sale?

Under Quest Spring Sale kan du hitta spelpaket som Vader Immortal: A Star Wars VR Series Bundle, Friendly Fire Bundle, Rock, Rave & Rhythm Bundle och The Walking Dead Bundle, bland andra.

Vilket PC VR-spel erbjuder den största rabatten under Steam Spring Sale?

Under Steam Spring Sale kan du hitta 66% rabatt på Half-Life: Alyx, vilket är det högsta rabatten någonsin för spelet.

Hur länge pågår Vårens stora REA på VR-spel?

Vårens stora REA på VR-spel pågår bara under en begränsad tid, så se till att ta del av erbjudandena innan de tar slut.

Senaste inläggen