Thief Simulator VR

Thief Simulator VR
 • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
 • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
 • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
 • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
 • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
 • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

 • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
 • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Har du någonsin tänkt på att bli en virtuell tjuv? I så fall är Thief Simulator VR spelet för dig. I detta spel får du känna spänningen i att planera och genomföra stölder utan att bli upptäckt av polisen.

Gratis prologkapitel för Quest

Thief Simulator VR har nyligen släppt en gratis prologkapitel för Quest. Detta är ett ”present” till befintliga spelare och ett ”incitament” för nya spelare. I prologkapitlet får du genomgå en fängelseflykt innan du börjar stjäla i Greenview Street-området. Spelet erbjuder en upplevelse av virtuella stölder och smygande, med fokus på icke-våldsamma metoder. Genom att använda färdigheter som att låsas upp dörrar eller krossa fönster får du bryta dig in i byggnader och stjäla föremål. Målet är att undvika att bli upptäckt av polisen. Thief Simulator VR: Prologue är tillgängligt via Quest App Lab.

Utforska en spännande värld av stölder och smygande i Thief Simulator VR: Prologue

Nyhet – Sizable DLC update

Utvecklaren 3R Games har nyligen lanserat en ny stor uppdatering för Thief Simulator VR, kallad ”Greenview Street DLC”. Denna uppdatering introducerar ett helt nytt område som är mer än dubbelt så stort som det tidigare Greenview Street-området. Istället för att stjäla från mysiga förortshem kommer du nu kunna använda dina färdigheter för att stjäla lyxiga föremål och bilar från ett överdådigt grannskap. Dessa rika hem har intensiva säkerhetsåtgärder, såsom avancerade säkerhetssystem och professionella livvakter, som du måste ta dig förbi utan att bli upptäckt. Uppdateringen introducerar även nya AI-tekniker, ansiktsanimationer och röstinspelningar för NPC:er, vilket ger en ny nivå av realism till spelet.

Uppdateringens innehåll Nya Funktioner
Nytt område: Greenview Street DLC – Mer än dubbelt så stort som det tidigare området
– Möjlighet att stjäla lyxiga föremål och bilar
– Intensiva säkerhetsåtgärder att ta sig förbi
– Nya AI-tekniker, ansiktsanimationer och röstinspelningar för NPC:er

DLC-uppdateringen ”Greenview Street DLC” utökar Thief Simulator VR med en mängd nya möjligheter och utmaningar. Att kunna stjäla lyxiga föremål och bilar från det överdådiga grannskapet ger spelet en ny dimension. För att klara stölderna krävs det att du använder dina färdigheter för att ta dig genom avancerade säkerhetssystem och undvika professionella livvakter. Denna uppdatering är en imponerande tillägg till spelet och ger spelare möjlighet att uppleva spänningen och utmaningen med att stjäla från rika och välbevakade hem.

Nytt område – Richie R. Street

Den senaste uppdateringen för Thief Simulator VR tar dig till det helt nya området Richie R. Street. Här får du möjligheten att utforska ett nytt grannskap fyllt med lyxiga föremål och bilar att stjäla. Du kommer att behöva använda dina färdigheter för att ta dig förbi intensiva säkerhetsåtgärder som avancerade säkerhetssystem och professionella livvakter.

Uppdateringen introducerar också förbättrad AI-teknik, ansiktsanimationer och röstinspelningar för icke-spelbara karaktärer (NPC), vilket ger en ännu mer realistisk spelupplevelse.

Du kommer att ha över 12 spännande uppdrag att utföra i Richie R. Street, med Vinny som din pålitliga guide. Dessutom kan du ta del av olika mini-spel, såsom att klonera bilsnycklar eller inaktivera huslarm, för att förstärka din tjuvkompetens.

Thief Simulator VR: Richie R. Street är tillgängligt på Meta Quest 2 och Meta Quest Pro, vilket ger VR-entusiaster möjlighet att njuta av den spännande världen av tjuvande och stölder.

Tillgängligt på Meta Quest 2 Meta Quest Pro
Pris: $14.99

För mer information och för att köpa Thief Simulator VR: Richie R. Street DLC, besök den officiella hemsidan.

Handling – Flytta till en ny grannskap

I Thief Simulator VR har du chansen att flytta till ett helt nytt grannskap genom den spännande uppdateringen Richie R. Street DLC. Din handlare och guide, Vinny, beskriver Greenview Street som ”för hett” och rekommenderar att du vidgar dina horisonter till ett grannskap där gräset är grönare och plånböckerna är fetare. I Richie R. Street får du möjligheten att genomföra stora stölder och dra in stora rikedomar.

I detta nya grannskap har du framför dig en värld av lyx och överflöd. Husen är större, bevakningen är svårare och belöningarna är ännu större. Richie R. Street DLC ger dig en spektakulär spelupplevelse där du kan uppleva virtuella rikedomar och utforska spännande nya uppdrag.

Flytten till Richie R. Street ger dig nya utmaningar och möjligheter att visa upp dina färdigheter som tjuv. Förbli osynlig för säkerhetsvakterna och lista ut komplexa säkerhetssystem. Utföra storskaliga tjuvarier och fylla dina fickor med rikedom.

Funktioner Greenview Street Richie R. Street
Storlek på grannskapet Stort Ännu större än Greenview Street
Storskaliga stölder Nej Ja
Rikedom Måttlig Stora summor
Bevakning Standard Svårare och mer sofistikerad

Övergång från Greenview Street till Richie R. Street

För att börja utforska Richie R. Street och genomföra de storskaliga tjuvarna och samla på dig rikedomar, behöver du bara ladda ner och installera Richie R. Street DLC för din Meta Quest 2 eller Meta Quest Pro. När uppdateringen är installerad är du redo att ge dig in i dina mest svindlande och lukrativa stölder hittills.

Pris och tillgänglighet

Richie R. Street DLC är tillgängligt nu på Meta Quest 2 och Meta Quest Pro för $14.99.

För mer information och för att köpa DLC-uppdateringen, besök den officiella hemsidan.

Thief Simulator VR

Recensioner och mottagande

Thief Simulator VR har fått övervägande positiva recensioner från spelare. Många spelare uppskattar spelets realistiska grafik och spännande gameplay. Möjligheten att experimentera med olika sätt att bryta sig in i byggnader och stjäla föremål har också berömts av spelarna.

”Thief Simulator VR: Prologue” har även mottagit positiv feedback för att ge spelarna en chans att utforska spelets värld innan huvudstoryn tar fart. Många spelare har uttryckt sin uppskattning för den senaste uppdateringen som introducerar det nya och spännande området att utforska.

”Thief Simulator VR är verkligen ett unikt spel som captiverar spelare med sin spännande inramning och möjligheten att uppleva spänningen av att vara en virtuell tjuv.”

Spelet fortsätter att locka spelare från olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer. Det är tydligt att Thief Simulator VR har tagit vr-spelvärlden med storm och levererar en realistisk och spännande upplevelse för alla spelare.

Recensionskälla Betyg
Aftonbladet 4/5
SvD Spel 9/10
Game Reactor 8.5/10

Framtida uppdateringar och planer

Utvecklaren 3R Games strävar efter att ständigt förbättra och utveckla Thief Simulator VR. Genom att uppmärksamma spelarnas feedback och analysera spelarnas behov arbetar de aktivt med att planera och implementera spännande uppdateringar.

I framtiden kan spelarna förvänta sig fortsatta förbättringar och utökningar av spelet. 3R Games är engagerade i att skapa en unik spelupplevelse genom att erbjuda nya funktioner, banor och uppdrag som kommer att ge spelarna ännu mer spänning och möjligheter att utforska och klättra i tjuvkarriären.

Med tanke på den stora populariteten och det positiva mottagandet av Thief Simulator VR är det tydligt att spelet har en ljus framtid. Utvecklarna kommer att fortsätta att arbeta hårt för att hålla spelet överraskande och engagerande för spelarna, med planer på att fortsätta erbjuda unika stölder och spännande äventyr.

Bli en del av Thief Simulator VR:s framtid genom att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från 3R Games. Det finns många spännande saker att se fram emot och du kommer inte vilja missa vad som komma skall.

Kommande planer:

 • Utökning av spelområden och möjligheter till stölder i nya fascinerande miljöer.
 • Införande av nya spännande uppdrag med unika utmaningar och belöningar.
 • Uppdateringar av grafik och ljud för att förbättra realismen och spelupplevelsen.
 • Förbättringar av AI för att skapa en mer interaktiv och dynamisk spelvärld.

Håll utkik efter dessa spännande uppdateringar och planer för Thief Simulator VR. Ju mer du spelar, desto mer får du uppleva av detta populära och realistiska tjuvspel.

Funktioner Fördelar
Nya spelområden Möjlighet att utforska och stjäla i olika miljöer och byggnader
Nya uppdrag Spännande utmaningar som testar dina tjuvfärdigheter och belönar dig med unika föremål
Förbättrad realistisk spelupplevelse Uppdaterad grafik och ljud som skapar en mer engagerande miljö
Interaktiva och dynamiska NPC:er Möjlighet att interagera med karaktärer som reagerar på dina handlingar och val
Regelbundna uppdateringar Kontinuerlig support och spännande tillägg till spelet

”3R Games strävar efter att skapa en unik spelupplevelse genom att erbjuda spelare nya och spännande stölder och äventyr i framtiden.”

Andra VR-stöldspel att upptäcka

För de som är intresserade av VR-stöldspel finns det också andra alternativ att upptäcka. Här är några exempel på liknande spel:

Spel Beskrivning
Budget Cuts Ett spel där du blir en spion som infiltrerar en företagsbyggnad. Använd dina smygkunskaper för att undvika vakter och ta dig förbi säkerhetssystemen.
Espire 1: VR Operative Stapla upp som en virtuell spion och utför hemliga uppdrag. Använd avancerade tekniker som spionage och infiltration för att slutföra dina mål.

Dessa spel erbjuder unika spelupplevelser inom virtual reality där du får smyga runt och utföra spännande uppdrag. Genom att använda VR-teknologi kan du fördjupa dig i dessa spel och uppleva stölder på ett helt nytt sätt. Utforska möjligheterna och upptäck världen av VR-stöldspel!

Avslutande tankar

Thief Simulator VR erbjuder en spännande spelupplevelse för dig som är intresserad av virtual reality och smygande spel. Med spelets realistiska stölder och möjligheten att använda olika färdigheter för att bryta dig in i byggnader får du en unik och engagerande upplevelse. Du kan klättra, låsa upp dörrar, krossa fönster och smyga runt för att undvika att bli upptäckt av polisen. Spelet ger dig möjligheten att utforska olika stjälplatsar och uppdrag, och belönar dig med nya färdigheter och utrustning när du avancerar.

Med den senaste uppdateringen, Richie R. Street DLC, finns det nu ännu mer att utforska och stjäla. Det nya området är fyllt med lyxiga föremål och bilar som du kan stjäla, men det är också intensivt bevakat. Du måste använda din skicklighet och smartness för att komma förbi avancerade säkerhetssystem och professionella livvakter. Uppdateringen förbättrar också spelupplevelsen genom att införa nya AI-tekniker och förbättrad grafik, vilket ger en mer realistisk känsla till spelet.

Thief Simulator VR är det perfekta spelet för alla VR-entusiaster eller de som är intresserade av smygande och stöldspel. Oavsett om du är en erfaren tjuv inom virtuell verklighet eller ny inom VR-spel, kommer Thief Simulator VR att ge dig en spännande och engagerande spelupplevelse. Så varför vänta? Ge dig ut på ditt nästa tjuvuppdrag och upplev spänningen själv!

FAQ

Vad är Thief Simulator VR?

Thief Simulator VR är ett spel där du får uppleva spänningen som en virtuell tjuv. Spelet fokuserar på icke-våldsamma stölder och smygande.

Vilka plattformar är Thief Simulator VR tillgängligt på?

Thief Simulator VR finns tillgängligt på Quest och Steam.

Vad är prologkapitlet för Quest?

Prologkapitlet för Quest är en gratis del av spelet där du får möjligheten att fly från fängelset innan du börjar stjäla i Greenview Street-området.

Vad erbjuder Greenview Street DLC?

Greenview Street DLC är en stor uppdatering som introducerar ett helt nytt och större område att utforska, med möjlighet att stjäla lyxiga föremål och bilar.

Vad är Richie R. Street?

Richie R. Street är ett nytt område i Thief Simulator VR där du kan utföra stora stölder och tjäna pengar. Det är fyllt med lyxiga föremål och bilar att stjäla.

Var kan jag köpa Richie R. Street DLC?

Richie R. Street DLC är tillgängligt på Meta Quest 2 och Meta Quest Pro. Du kan köpa det på den officiella hemsidan.

Hur har Thief Simulator VR mottagits av spelare?

Thief Simulator VR har fått övervägande positiva recensioner från spelare, som uppskattar spelets realistiska grafik och spännande gameplay.

Finns det planer på framtida uppdateringar för Thief Simulator VR?

Ja, utvecklaren 3R Games har framtid planer för Thief Simulator VR och fortsätter att arbeta på att förbättra spelet baserat på spelarnas feedback.

Finns det andra VR-stöldspel att upptäcka?

Ja, exempel på liknande spel inkluderar ”Budget Cuts” och ”Espire 1: VR Operative”. Dessa spel erbjuder unika spelupplevelser med fokus på smygande och uppdrag.

Vad kan jag förvänta mig av Thief Simulator VR?

Thief Simulator VR erbjuder en spännande spelupplevelse med realistiska stölder och möjligheten att använda olika färdigheter för att bryta dig in i byggnader.

Senaste inläggen