Playstationsspel till VR år 2023: En artikel till de senaste och kommande spelen

a close up of a person holding a pair of glasses
  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Virtual Reality (VR) har revolutionerat spelvärlden, och Playstation har varit i framkant av denna revolution. Med Playstation VR 2 (PSVR 2) tar de spelupplevelsen till en helt ny nivå. I denna artikel kommer vi att dyka djupt in i de senaste och kommande Playstationsspelen till VR år 2023.

Playstationsspel till VR år 2023

Nya Playstationsspel till VR år 2023

Pixel Ripped 1995

Först på listan över nya Playstationsspel till VR år 2023 är ”Pixel Ripped 1995”. Detta spel tar dig tillbaka till 90-talets gyllene era av spel, men med en VR-twist. Det är en perfekt blandning av klassisk spelupplevelse och VR-immersion. Och det bästa? Det kommer till PSVR 2 inom en snar framtid.

Tiger Blade

Nästa spel på vår lista är ”Tiger Blade”, ett nytt koreanskt neo-noir actionspel. I detta spel kliver du in i rollen som en dödlig lönnmördare från Tiger Clans Horangi-kapitel. Din uppgift är att stjäla en sällsynt tigerunge som eftertraktas av rivaliserande gäng. ”Tiger Blade” kommer till PSVR 2 i slutet av 2023.

The 7th Guest VR

”The 7th Guest VR” är ett annat spännande tillskott till Playstationsspelen till VR år 2023. Det är ett klassiskt äventyrsspel baserat på ett 90-talsspel för CD-ROM. Precis som originalet kommer du att kastas in i ett hemsökt herrgård för att lösa pussel och interagera med full-motion video (FMV) karaktärsskepnader som ger det tidiga äventyrsspelet liv. ”The 7th Guest VR” kommer till PSVR 2 senare i år.

Wanderer: The Fragments of Fate

Slutligen har vi ”Wanderer: The Fragments of Fate”, en remake av det ursprungliga spelet ”Wanderer”. Detta spel har helt omgestaltats för nästa generation av VR, vilket ger dig möjlighet att simma, hoppa, huka, klättra, zipline och svinga. ”Wanderer: The Fragments of Fate” kommer till PSVR 2 inom en mycket snar framtid.

Kommande Playstationsspelen till VR år 2023

Förutom de nya spelen har vi också några spännande titlar på horisonten. ”Synapse”, en sci-fi shooter, kommer till PSVR 2 i juli. ”Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2” och ”Arizona Sunshine 2” kommer senare i år, och vi hoppas att ”Resident Evil 4 VR” kommer någon gång under året.

Senaste inläggen