En första Titt: ’Contractors Showdown’

  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Det här battle royale-spelet tar spelupplevelsen till en helt ny nivå genom att kombinera action, strategi och realistisk vapenhantering. Låt oss ta en närmare titt på denna spännande tävling och se vad den har att erbjuda.

Contractors Showdown är en kommande battle royalespel utvecklad av Caveman Studio och erbjuder spelare möjligheten att delta i en spännande tävling på en 16km² stor ö. Detta är en fjärdedel av Manhattans storlek och erbjuder en stor variation av landskap och strukturer att utforska och använda för att överleva. Oavsett om du spelar ensam eller tillsammans med upp till tre spelare kan du förvänta dig en intensiv spelupplevelse som testar dina överlevnadsfärdigheter och strategiska tänkande.

Contractors Showdown

Bilderna är tagna från; https://www.contractorsvr.com/presskit

Om Contractors Showdown

Contractors Showdown är ett battle royalespel utvecklat av Caveman Studio, skaparna av det populära teambaserade shooterspelet Contractors från 2018. I Contractors Showdown får du möjlighet att delta i en spännande strid med upp till 45 spelare på en enorm ö som sträcker sig över 16km². Spelet är för närvarande i öppen beta och kan spelas gratis från 1 mars till 17 mars på Steam och via Quest Store för Quest 2/3/Pro.

I Contractors Showdown får spelarna njuta av en realistisk spelupplevelse med noggrant hanterade vapen och autentisk klättring. För att underlätta snabb och smidig förflyttning genom spelvärlden finns det även ryggsäcksinventeringssystem, vertikala linbanor och fallskärm. Du kommer att ha tillgång till ett brett utbud av vapen och utrustning, och spelet erbjuder också vapenanpassning, uppgradering av utrustning, skademarkeringar och mycket mer.

Den officiella lanseringsdagen för Contractors Showdown har ännu inte fastställts, men beräknas äga rum under Q2 2024. Utvecklarna arbetar ständigt med att förbättra spelet baserat på spelarnas feedback under den öppna betafasen, vilket kan påverka släppdatumet. För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna rekommenderas att du ansluter dig till Contractors Showdowns Discord-server.

För att delta i Contractors Showdowns öppna beta och uppleva spänningen i detta battle royale-spel kan du ladda ner det kostnadsfritt från Steam eller Quest Store. Se till att ta chansen att vara en del av spelets utveckling och hjälpa till att forma dess framtid genom att ge din feedback och interagera med den växande spelgemenskapen.

Spelupplevelse

I Contractors Showdown kan du välja att spela ensam eller i en grupp på upp till tre spelare. Du börjar spelet genom att fritt falla från ett flygplan och välja din landningsplats för att maximera dina chanser att överleva. Spelet erbjuder en realistisk spelupplevelse med detaljerad vapenhantering, vilket ger spelarna en mer engagerande och strategisk upplevelse.

Du kommer att hitta en mängd vapen och utrustning spridda över kartan, inklusive pistoler, SMG:er, automatgevär, hagelbössor, prickskyttegevär, granater och flashbangs. Genom att använda ryggsäcksinventeringssystemet kan du också uppgradera din utrustning och anpassa dina vapen för att passa din spelstil. Spelet erbjuder även möjlighet att klättra och använda vertikala linbanor och fallskärm för snabb förflyttning på kartan.

I Contractors Showdown kan du välja att spela ensam eller i en grupp på upp till tre spelare.

I Contractors Showdown får spelarna en realistisk spelupplevelse med detaljerad vapenhantering och möjlighet att klättra och använda vertikala linbanor och fallskärm för att förflytta sig snabbt på kartan. Genom att utforska och samla vapen och utrustning kan spelarna anpassa sin spelstil och strategi för att överleva i striden.

Öppen Beta

Contractors Showdown erbjuder en spännande möjlighet att delta i den öppna betan av spelet. Under betafasen kan du prova på spelet gratis och samtidigt ge värdefull feedback till utvecklarna för att förbättra spelupplevelsen inför den officiella lanseringen. Öppen beta pågår från 1 mars till 17 mars och ger spelare över hela Sverige chansen att utforska den spänningsfyllda världen som erbjuds.

För att delta i öppen betan behöver du endast ladda ner spelet från Steam eller genom Quest Store för Quest 2/3/Pro. Notera att det inte går att hitta spelet genom sökfunktionen på Quest, så du bör använda direkta länkar eller gå via officiella Discord-servrar för att få tillgång till spelet. Genom att delta i öppen betan får du en unik möjlighet att testa spelet i dess nuvarande skick och påverka dess framtid.

Betafasen är en viktig tid för utvecklarna för att identifiera och åtgärda eventuella buggar, balansera spelupplevelsen och utforska spelarnas reaktioner och åsikter. Genom att delta i öppen betan blir du en del av den kreativa processen och spelar en nyckelroll i att forma Contractors Showdown till ett spel som verkligen tilltalar spelarnas behov och önskemål.

Som en del av öppen betan kan du förvänta dig att hitta nya funktioner, uppdateringar och förbättringar över tid. Utvecklarna är angelägna om att skapa en optimal spelupplevelse och ser fram emot att ta del av din feedback och dina synpunkter. Så varför vänta? Gå med i öppen betan idag och ta del av actionfylld speltestning!

”Öppen betafasen ger spelare chansen att upptäcka Contractors Showdowns potential och engagera sig i den ständigt utvecklande världen av speltestning.”

Fördelar med att delta i öppen betanVad du kan förvänta dig
Spela gratisUtforska en 16km² ö
Ge feedback till utvecklarnaTesta realistisk vapenhantering
Var en del av den kreativa processenUtforska olika spelstrategier
 Njut av en spännande spelupplevelse

Lanseringsdatum

Lanseringsdatumet för den officiella versionen av Contractors Showdown är ännu inte fastställt. Spelets Steam-sida nämner att det kommer att släppas efter 1 april (Q2 2024), men det exakta datumet är ännu inte offentliggjort. Utvecklarna jobbar med att förbättra och polera spelet baserat på feedback från spelare under öppen betafasen, vilket kan påverka lanseringsdatumet.

För att hålla dig uppdaterad om spelets utveckling och få de senaste nyheterna kan du gå med i Contractors Showdowns Discord-server.

LanseringsdatumInformation
Officiell lanseringEfter 1 april (Q2 2024)

Spelets lanseringsdatum är ännu inte fastställt, men förväntas vara under Q2 2024. Utvecklarna fokuserar på att förbättra spelet baserat på spelares feedback från öppen betafasen.

Diskutera detta ämne och få de senaste uppdateringarna genom att gå med i Contractors Showdowns Discord-server.

Tillgänglighet

För att spela Contractors Showdown, har du olika alternativ för tillgång beroende på vilket headset du använder. Du kan spela spelet på både Steam och Quest Store. Om du äger ett Quest 2-, Quest 3- eller Quest Pro-headset kan du enkelt ladda ner spelet via Quest Store. Utvecklarna har dock noterat att sökfunktionen på Quest Store inte kommer att visa spelet. För att komma åt det, behöver du antingen använda en direkt länk eller ansluta till spelets officiella Discord-server.

Om du föredrar att spela Contractors Showdown på din dator kan du köpa spelet på Steam. Steam erbjuder en enkel och smidig installation och du kan njuta av spelet på din datorskärm. Oavsett vilken plattform du väljer, kan du delta i den öppna betan av spelet utan kostnad.

Genom att delta i den öppna betan får spelare chansen att utforska spelets värld och erbjuda feedback till utvecklarna för att förbättra spelet inför den officiella lanseringen. Det är ett perfekt tillfälle att prova på spelupplevelsen och bekanta dig med spelets mekanik utan några kostnader.

Sammanfattningsvis är Contractors Showdown tillgängligt på både Quest Store och Steam. Oavsett om du föredrar att spela på din VR-headset eller din dator, kan du delta i den öppna betan och uppleva striden på Contractors Showdowns ö utan att betala något extra.

Följ utvecklingen

För att alltid vara uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna om Contractors Showdown kan du gå med i Contractors Showdowns Discord-server. Discord-servern erbjuder en plattform där spelare kan kommunicera med utvecklarna, ge feedback och få information om den pågående utvecklingen av spelet. Genom att vara en del av Discord-gemenskapen får du också möjlighet att interagera med andra spelare som delar ditt intresse för Contractors Showdown.

Discord-servern är den bästa platsen för att vara säker på att du inte missar några viktiga uppdateringar eller tillkännagivanden om spelet. Här får du förstahandsinformation om kommande uppdateringar, nya funktioner och även lanseringsdatumet för den officiella versionen av spelet när det blir tillgängligt.

Gå med i Contractors Showdowns Discord-server idag och var en del av den aktiva spelgemenskapen som följer utvecklingen av detta spännande battle royale-spel. Delta i diskussioner, ställ frågor och få insyn i allt som händer bakom kulisserna hos Caveman Studio. Det är det bästa sättet att vara engagerad och hålla dig uppdaterad om Contractors Showdown.

FAQ

När släpptes öppen betan av Contractors Showdown?

Öppen betan av Contractors Showdown släpptes den 1 mars.

Hur länge pågår öppen betan av Contractors Showdown?

Öppen betan av Contractors Showdown pågår fram till den 17 mars.

Hur kan jag spela Contractors Showdown?

Du kan spela Contractors Showdown gratis genom att ladda ner det på Steam eller via Quest Store för Quest 2/3/Pro.

Finns Contractors Showdown tillgängligt på Quest Store?

Ja, Contractors Showdown finns tillgängligt för nedladdning på Quest Store för Quest 2/3/Pro.

När kommer den officiella versionen av Contractors Showdown att släppas?

Lanseringsdatumet för den officiella versionen av Contractors Showdown är ännu inte fastställt, men förväntas ske under Q2 2024.

Kan jag spela Contractors Showdown ensam eller med vänner?

Ja, du kan välja att spela Contractors Showdown antingen ensam eller med upp till tre spelare i en grupp.

Vilka vapen finns det att välja mellan i Contractors Showdown?

Contractors Showdown erbjuder en mängd vapen att välja mellan, inklusive pistols, automatiska gevär, hagelbössor, prickskyttegevär, granater och mer.

Hur kan jag följa utvecklingen av Contractors Showdown?

Du kan följa utvecklingen av Contractors Showdown genom att gå med i Contractors Showdowns Discord-server och få de senaste uppdateringarna och nyheterna.

Senaste inläggen