Bästa spelen till Playstation VR2 inför 2024

Bästa spelen till Playstation VR2
 • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
 • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
 • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
 • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
 • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
 • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

 • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
 • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Letar du efter de bästa spelen till Playstation VR2? Då har du kommit till rätt ställe! Här är en lista över de 25 bästa PSVR2 spelen för PS5. Listan innehåller en rad olika genrer och visar både förstaparts exklusiva spel och dolda pärlor från oberoende utvecklare. Spelen erbjuder förbättrad grafik och andra uppgraderingar på PSVR2 jämfört med andra plattformar.

Viktiga poäng att komma ihåg:

 • Det finns ett brett utbud av spel tillgängliga för Playstation VR2
 • PSVR2 spel erbjuder förbättrad grafik och andra uppgraderingar
 • Det finns både exklusiva spel och spel från oberoende utvecklare
 • PSVR2 ger en imponerande VR-upplevelse på PS5
 • Det är viktigt att välja spel som passar din smak och spelstil

Om du äger ett Playstation VR2 och letar efter spännande och engagerande spel, då finns det många fantastiska alternativ att utforska. Vare sig du är intresserad av äventyr, action, pussel eller simulationsspel, så finns det något för alla på PSVR2.

Har du inte köpt Playstation VR2 än, så kan du göra det här via våra partners:

Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge – Enhanced Edition

Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge är en förbättrad utgåva av spelet som ursprungligen släpptes på Quest 2. Spelet har visuella uppgraderingar som förbättrar den totala immersionen för Star Wars-fans.

Förbättrade visuella detaljer och en ökad känsla av närvaro gör den förstärkta utgåvan av Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge till ett fantastiskt val för Playstation VR2-spelare. Stig in i Star Wars-universumet och upplev spännande äventyr som tar dig till galaxens mest mytomspunna platser.

Utforska Galaxkanten och möt ikoniska karaktärer samtidigt som du känner kraften i dina händer. I Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge – Enhanced Edition PSVR 2 kan du slåss mot Stormtroopers, lösa gåtor och delta i episka ljussabelstrider.

Detaljer:

TitelGenreUtvecklareUtgivare
Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge – Enhanced Edition PSVR 2Action, ÄventyrILMxLABLucasfilm, Oculus Studios

För mer information om spelet och för att köpa det, besök Playstation Store.

No Man’s Sky

Bästa spelen till Playstation VR2 - No man's sky

No Man’s Sky är ett populärt utforskningspel som har fått stöd för VR och uppdateringar. PSVR 2-versionen av spelet erbjuder förbättrad bildkvalitet och läggd rendering, vilket ger en bättre visuell upplevelse för spelarna. Detta är enligt VRGuiden ett av de bästa spelen till Playstation VR2.

Funktioner i No Man’s Sky PSVR 2Fördelar
Bättre bildkvalitet– Förbättrad visuell realism
– Skarpare grafik och detaljer
– Förhöjd närvarokänsla
Läggd rendering– Minskar på belastningen av grafikprocessorn
– Ger en jämnare och mer stabil bildupplevelse
– Optimiserar prestanda
VR-stöd– Fördjupar spelupplevelsen genom att spelarna kan utforska rymden i VR
– Skapar en känsla av närvaro och immersion

Köp PSVR 2 och ge dig ut på en episk rymdfärd i No Man’s Sky för en upplevelse som tar VR-spelandet till nya höjder.

Humanity: Ett Fängslande Pusselspel Exklusivt för Humanity PSVR 2

Humanity är ett enastående pusselspel som tar spelupplevelsen till nya höjder på Playstation VR2. I spelet får du kontrollera en Shiba Inu och guida människor genom olika pussel på en resa fylld av utmaningar och spänning. Med den imponerande VR-teknologin i PSVR 2 blir spelet ännu mer engagerande och realistiskt.

Det unika med Humanity är att hela kampanjen kan spelas i VR-läge på PSVR 2, vilket ger dig en fantastisk känsla av närvaro och interaktion. Du kommer att känna dig som om du verkligen är där och löser pusslen tillsammans med karaktärerna.

Utöver den spännande kampanjen erbjuder Humanity även stöd för att skapa och dela egna nivåer. Här kan du utmana dig själv och dina vänner genom att skapa unika och utmanande pussel. Detta ger en oändlig variation och gör att spelet fortsätter att vara engagerande även efter att huvudkampanjen är klar.

Förvänta dig många timmar av underhållning och hjärngymnastik när du spelar Humanity på Playstation VR2. Spelet är tillgängligt för köp på Playstation Store. Se till att inte missa detta unika pusselspel som tar VR-upplevelsen till nya höjder!

Tentacular

Tentacular är ett kaiju-spel som kombinerar fysikbaserade pussel med hjärtevärmande gameplay. Spelet släpptes ursprungligen på Quest och har nu kommit till PSVR 2 med förbättrad grafik och ögonspårning för en förbättrad spelupplevelse. Du kan hitta Tentacular i Playstation Store.

Red Matter 2: Envisande sci-fi-äventyr till Playstation VR2

Red Matter 2 är ett enastående sci-fi-äventyrsspel med en fängslande berättelse och fantastisk grafik. Den efterlängtade uppföljaren till Red Matter tar spelare på en spännande resa genom en dystopisk värld.

I PSVR 2-versionen av spelet har utvecklarna tagit tillvara på den avancerade tekniken för att erbjuda spelare en ännu mer levande och fördjupad upplevelse. Med 4K-remastrade texturer, stöd för 120 fps och foveated rendering med ögonspårning blir spelet oerhört engagerande och verklighetstroget.

Utforska en vacker och skrämmande värld, löst baserad på den kalla krigstiden. Gör dig redo att lösa pussel, upptäcka hemligheter och interagera med en gripande historia. Efterlevnad av reglerna är avgörande när du möter faror och försöker överleva.

Spelinformation:

TitelGenreUtvecklareUtgivare
Red Matter 2Sci-fi äventyrVertical RobotSix Foot

Spela Red Matter 2 på Playstation VR2 och utforska en universum fullt av mysterier och intriger. Ta dig an utmaningar och använd den imponerande tekniken för att göra varje steg i spelet verkligt och minnesvärt.

Red Matter 2 erbjuder en unik sci-fi-upplevelse som tar VR-spel till en ny nivå. Våga dig in i denna futuristiska värld och låt dig svepas med av en story som kommer att hålla dig fängslad från början till slut.

Job Simulator

Vill du uppleva roliga och satiriska virtuella arbetsmiljöer? Då är Job Simulator det perfekta valet för dig! Denna VR-simuleringsspel har varit en bästsäljare på ursprungliga PSVR och fungerar felfritt på PSVR 2. Med kristallklar visuell grafik får du en imponerande spelupplevelse.

I Job Simulator får du möjlighet att utforska olika jobb och genomföra olika uppgifter på ett roligt och interaktivt sätt. Spelet erbjuder en unik och underhållande gameplay som kommer att underhålla dig i timmar. Varför inte testa hur det är att vara kock, kontorsarbetare eller butiksanställd?

Du kan hitta Job Simulator på Playstation Store och njuta av timmar av virtuell arbetsplatsglädje.

Fördelar med Job Simulator:
Otroligt rolig och satirisk spelupplevelse
Imponerande visuell grafik på PSVR 2
Många olika yrken och uppgifter att utforska
Perfekt för spelare i alla åldrar

C-Smash VRS

C-Smash VRS är en VR-version av den klassiska arkadspelet Cosmic Smash. Spelet kombinerar element från squash och Breakout med ett förstapersonsperspektiv. Det erbjuder både solo- och online-multiplayer-lägen och har en stilren presentation. C-Smash VRS finns tillgängligt i Playstation Store.

Another Fisherman’s Tale

Utforska en värld av gåtfulla pussel i Another Fisherman’s Tale, ett fängslande PlayStation VR2-spel. Här tar du kontroll över en fiskare vid namn Bob och står inför en serie utmaningar som kräver både klurighet och kreativitet. Spelet använder innovativa mekanismer som gör det möjligt för spelare att lossa delar av Bobs kropp för att lösa pussel och nå nya områden.

Another Fisherman’s Tale erbjuder en fullständigt fördjupande spelupplevelse som tar VR-spel till en ny nivå. Genom att använda PlayStation VR2:s avancerade funktioner kan du förlora dig själv i spelets virtuella värld och känna dig som en del av handlingen.

What the Bat?

Vad i världen är det för galen grej? Det är inte bara en vanlig VR-indiespel. Det är ”What the Bat?”, den mest engagerande och roliga indie-VR-spelet tillgängligt för Playstation VR2. Detta spel ger spelarna en upplevelse som är både kreativ och underhållande. Detta är ett av de bästa spelen till Playstation VR2 för en kväll med familj och vänner!

I ”What the Bat?” använder spelarna basebollträ-händer för att utföra olika uppgifter och lösa utmaningar. Det är ett spel som passar perfekt för att spela med vänner och familj och kommer garanterat att få er att skratta högt. Den charmiga och förtrollande upplevelsen på Playstation VR2 gör spelet ännu mer spännande och minnesvärt. Du kan köpa ”What the Bat?” på Playstation Store och se själv vad hela buzz handlar om.

Moss: Book I & Book II

Moss är ett plattformsspel med två separata utgåvor, Book I och Book II. Spelen bildar en större berättelse och erbjuder en underbar VR-plattformsupplevelse. PSVR 2-versionerna har uppgraderingar som eye tracking och förbättrad grafik. Både Moss: Book I och Book II kan köpas på Playstation Store.

Moss är ett unikt äventyrsspel där du tar rollen som vägledare åt Quill, en liten mus som ger sig ut på en farlig resa för att rädda sin älskade farbror. Spelet utnyttjar VR-tekniken för att skapa en känsla av närvaro och ger dig möjlighet att interagera med både Quill och spelvärlden.

Fascinerande VR-plattformsupplevelse

Moss är särskilt imponerande som VR-plattformsspel. När du spelar får du en känsla av att vara fysiskt närvarande i spelvärlden och kan använda dina VR-handkontroller för att hjälpa Quill att klara hinder och lösa pussel. Upplägget är unikt och ger en helt ny dimension till plattformsgenren.

Möjligheter med PSVR 2

PSVR 2-versionerna av Moss: Book I och Book II utnyttjar den nya VR-tekniken och erbjuder en förhöjd spelupplevelse. Med eye tracking-teknologi kan du interagera med Quill på ett ännu mer intuitivt sätt, och de förbättrade grafiska effekterna ger en vacker och detaljerad spelvärld.

Om du letar efter ett engagerande plattformsspel som tar VR till nya höjder är Moss: Book I och Book II ett utmärkt val. Upplev den fantastiska världen tillsammans med Quill och upptäck det episka äventyret som väntar.

Vampire: The Masquerade – Justice

Vampire: The Masquerade

Vampire: The Masquerade – Justice är ett fängslande förstapersonsvampyrspel som utspelar sig i World of Darkness-universumet. Spelet erbjuder en engagerande kampanj med fantastisk ljud- och bildkvalitet samt en rad vampyrbaserade mekanismer och förmågor. Här får du timmar av spelnöje och du kan hitta spelet på Playstation Store.

Sätt på dig VR-headsetet och kliv in i en mörk och intrigfylld värld där du tar rollen som en mäktig vampyr. Utforska en levande och öppen spelvärld, fatta avgörande val, och interagera med en mängd intressanta karaktärer. Du får möjlighet att använda dina vampyrkrafter för att manipulera och bekämpa dina fiender.

Spelupplevelse

I Vampire: The Masquerade – Justice får du möjlighet att uppleva en djupgående spelvärld och en rik historia som ger dig möjlighet att forma ditt eget öde. Spelet kombinerar förstapersonsaction med berättelsebaserade äventyr och ger dig färdigheter och valmöjligheter som påverkar berättelsens framförlopp.

I spelet kommer du att möta olika karaktärer och organisationer, och dina val kommer att påverka relationerna och allianserna mellan dem. Utforska intressanta platser, fördjupa dig i intrigerna och ta itu med farliga fiender i strider där dina vampyrkrafter och kamptekniker kommer till stor nytta.

Toppklass ljud- och bildkvalitet

Vampire: The Masquerade – Justice utnyttjar fullt ut fördelarna med Playstation VR2 och erbjuder enastående ljud- och bildkvalitet. Spelet tar dig djupt in i vampyrvärlden med detaljerade miljöer och imponerande ljudeffekter. Den förstklassiga grafiken och ljudupplevelsen förstärker immersionen och ger dig en känsla av att verkligen vara närvarande i spelet.

Utforska dina vampyrkrafter

I Vampire: The Masquerade – Justice har du tillgång till en rad unika vampyrkrafter och förmågor. Använd dina krafter för att manipulera dina fiender, kontrollera och påverka deras tankar eller attackera dem med övernaturlig styrka och snabbhet. Utforska och utveckla dina vampyrkrafter för att bli en mäktigare vampyr och upplev spelet på nya sätt.

Behemoth

Behemoth är ett actionspel där du utmanar gigantiska behemoter och navigerar genom hårda miljöer. Spelet erbjuder en utmanande och fängslande upplevelse som utspelar sig i de ödelagda länderna. Behemoth utvecklas av Skydance Interactive och förväntas släppas under 2024.

SpeltitelUtvecklareGenreSläppdatum
BehemothSkydance InteractiveAction2024

Low-Fi: Ett Spännande Cyberpunkspel för Playstation VR2

Low-Fi är ett spännande cyberpunkspel som är speciellt utformat för VR. Spelet erbjuder en öppen värld i en cyberpunkfattigkvarter där spelarna kan välja hur de spenderar sin tid i staden. Med sina holodeck-inspirerade funktioner erbjuder Low-Fi en unik och fängslande spelupplevelse.

I Low-Fi får du möjlighet att utforska en detaljerad cyberpunkmiljö där varje gata och vrå döljer hemligheter och möjligheter. Du kan interagera med olika karaktärer, utföra uppdrag och förändra stadens framtid. Valet är ditt – kommer du att anamma tekniken eller gå emot den?

Low-Fi utvecklas av Iris VR och är planerat att släppas 2024. Med sin spännande handling och immersiva spelupplevelse är Low-Fi ett måste för alla som älskar både cyberpunk och VR-spel. Håll utkik efter spelet på Playstation Store och ta dig an den futuristiska världen i Low-Fi på Playstation VR2!

FAQ

Vilka Playstation VR2 spel rekommenderas?

Nedan hittar du en lista över några rekommenderade PSVR2 spel:

Vilket är det bästa Playstation VR2 Star Wars-spelet?

Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge – Enhanced Edition är den förbättrade utgåvan av spelet som ursprungligen släpptes till Quest 2. Den har visuella uppgraderingar som förbättrar den övergripande immersionen för Star Wars-fans. Spelet finns tillgängligt på Playstation Store.

Vilket är de bästa spelen till Playstation VR2?

No Man’s Sky är ett populärt utforskningsspel som fick VR-stöd och uppdateringar. PSVR 2-versionen av spelet erbjuder förbättrad bildkvalitet och tillagd foveated rendering, vilket ger en bättre visuell upplevelse för spelarna. Spelet finns att hitta på Playstation Store.

Vad är Humanity för slags spel?

Humanity är ett pussel spel där spelare kontrollerar en Shiba Inu och guidar människor genom olika pussel. Hela kampanjen kan spelas i VR-läge på PSVR 2. Spelet erbjuder även stöd för att skapa och dela egna nivåer. Humanity kan köpas på Playstation Store.

Vad är Tentacular för slags spel?

Tentacular är ett kaijuspel som kombinerar fysikbaserade pussel med hjärtevärmande gameplay. Spelet släpptes ursprungligen till Quest och har nu även kommit till PSVR 2 med förbättrad grafik och eye tracking för förbättrad spelupplevelse. Tentacular finns på Playstation Store.

Vilket är det bästa Playstation VR2 sci-fi äventyrsspelet?

Red Matter 2 är ett sci-fi äventyrsspel som erbjuder fantastisk grafik och en fascinerande berättelse. PSVR 2-versionen av spelet inkluderar 4K-remastrade texturer, stöd för 120fps och eye-tracked foveated rendering för en uppslukande upplevelse. Red Matter 2 kan köpas på Playstation Store.

Vad är C-Smash VRS för slags spel?

C-Smash VRS är en VR-omstart av den klassiska arkadspelet Cosmic Smash. Spelet kombinerar element från Squash och Breakout med en förstapersonsperspektiv. Det erbjuder både solo- och onlinemultiplayerlägen och har snygg presentation. C-Smash VRS finns tillgängligt på Playstation Store.

Vad är Another Fisherman’s Tale för slags spel?

Another Fisherman’s Tale är ett pussel spel där spelare kontrollerar en fiskare vid namn Bob. Spelet har innovativa mekanismer som gör att spelarna kan avkoppla delar av Bobs kropp och lösa pussel. Det erbjuder en uppslukande upplevelse och kan köpas på Playstation Store.

Vad är What the Bat? för slags spel?

What the Bat? är ett engagerande och roligt indie VR-spel. Det erbjuder kreativa scenarier där spelare använder basebollträ-händer för att utföra olika uppgifter. Spelet passar perfekt att spela med vänner och familj, och PSVR 2-versionen ger en charmig och uppslukande upplevelse. What the Bat? finns på Playstation Store.

Vilka är de bästa VR-plattformsspelen till PSVR 2?

Moss är ett plattformsspel som släpptes i två separata delar, Book I och Book II. Spelen bildar en större historia och erbjuder en fantastisk VR-plattformsupplevelse. PSVR 2-versionerna har uppgraderingar som eye tracking och förbättrad grafik. Både Moss: Book I och Book II kan köpas på Playstation Store.

Vilket är det bästa Playstation VR2 vampyr-spelet?

Vampire: The Masquerade – Justice är ett immersivt förstapersons vampyrspel som utspelar sig i World of Darkness-universumet. Det erbjuder en fängslande kampanj med högkvalitativa ljud och visuella effekter samt olika vampyrrelaterade mekaniker och förmågor. Spelet ger timmar av spelupplevelse och kan hittas på Playstation Store.

Vad är Behemoth för slags spel?

Behemoth är ett actionspel där spelare bekämpar gigantiska behe­mo­ter och navigerar genom hårda miljöer. Spelet erbjuder en utmanande och uppslukande upplevelse i Forsaken Lands. Behemoth utvecklas av Skydance Interactive och planeras att släppas 2024.

Vad är Low-Fi för slags spel?

Low-Fi är ett cyberpunk-spel som är speciellt utformat för VR. Det erbjuder en öppen värld i en cyberpunk-slum och låter spelarna välja hur de spenderar sin tid i staden. Spelet har inspirerats av holodeck och ger en unik och uppslukande spelupplevelse. Low-Fi utvecklas av Iris VR och planeras att släppas 2024.

Senaste inläggen