De 15 bästa Open World-spelen 2023

En kvinna spelar open world-spel 2023
  • Betyg: 4.4/5 på Trustpilot
  • Dustin Home uppskattas för snabb leverans och kvalitativ kundservice.
  • Brett sortiment av VR-produkter, från avancerade headsets till tillbehör.
  • Omfattande och högkvalitativt utbud av elektronik och datortillbehör.
  • Kundtjänsten är hjälpsam och effektiv i sin kommunikation.
  • Dustin Home rekommenderas starkt av VRguiden för inköp av VR-utrustning.

  • Många kunder har haft positiva upplevelser med försäljning och efterköpsservice, och nämner att de är ett bra ställe för att köpa företagslaptops och att de generellt sett håller sina återfyllnadstider.
  • Några kunder uppskattar deras konkurrenskraftiga priser och har haft goda erfarenheter med kundservice och returpolicy.

Virtual reality har bara ökat i intresse under de senaste åren, särskilt med framkomsten av de bästa open world-spelen 2023. Det finns redan stora öppna världar för dig att utforska medan du bär ett av dessa omslutande VR-headset. Vissa av dessa open-world-spel är nu tillgängliga i VR, och spelutvecklare har skapat vissa spel specifikt för virtuella verklighetsplattformar.

Vad är Open World-spel?

Open-World i spel hänvisar till en spelvärld där spelaren har frihet att utforska och interagera utan begränsningar. Detta öppnar upp för spelaren att röra sig obegränsat, handplocka sina egna uppdrag och aktiviteter, samt engagera sig med olika karaktärer och miljöer. De öppna världarna är typiskt sett omfattande och detaljerade, och levererar en icke-linjär spelupplevelse till spelaren. På detta vis, förvandlas traditionella spelstrukturer och spelaren får full frihet att navigera och utforska på egen hand.

Uppdaterad lista över VR-spel

Nya spel släpps på marknaden varje månad. Och VR-scenen är inget undantag. Nya open world VR-spel finns tillgängliga, vilket påverkar vad som gör märket. Med dessa nya titlar i åtanke har vi uppdaterat denna lista med nya inlägg och justerade rankningar. Alla som är djärva nog att dyka in i den enormt omslutande tiden för open world VR-spel förtjänar bara de bästa rekommendationerna.

Här är de bästa open world-spelen 2023

Thief Simulator VR

Du kan resa från hus till hus, stjäla från dem för att försöka bli den bästa tjuven möjligt. Thief Simulator VR är endast tillgängligt på PCVR-headset.

L.A. Noire: The VR Case Files

Du kan lösa brott i L.A. Noire: The VR Case Files, och det är ett av de mest omslutande VR-spelen som finns tillgängliga.

The Solus Project

Du måste överleva på en främmande planet ensam efter att dina besättningsmedlemmar dör vid inträde på planeten.

No Man’s Sky

Det som gör No Man’s Sky unikt är dess till synes oändliga planeter och unika organismer för dig att upptäcka i rymden.

Fallout 4

Utforska Commonwealth har aldrig varit mer omslutande, och du kan till och med förvandla Fallout 4 till ett överlevnadsspel genom att slå på Survival Mode.

Skyrim

Skyrim är ett fantasy open-world-spel med över ett dussin städer och städer att utforska, för att inte tala om de andra fängelsehålorna utspridda över hela den snöiga regionen.

The Forest

The Forest är ett annat överlevnadsspel som inkluderar basbyggande som en kärnkomponent, liknande Minecraft.

Green Hell VR

Green Hell låter oss leva ut fantasin vi alla har om huruvida vi kunde överleva ute i vildmarken.

Elite Dangerous

Du kan resa från hus till hus, stjäla från dem för att försöka bli den bästa tjuven möjligt. Thief Simulator VR är endast tillgängligt på PCVR-headset.

Microsoft Flight Simulator

Du kan styra ett plan runt hela jorden med förbluffande noggrannhet; det är till och med möjligt att besöka ditt eget grannskap.

Minecraft VR

Genom Minecraft utforskar du en slumpmässigt genererad värld med många biomer att upptäcka och strukturer att skapa.

Population: One

”Population: One presenterar en enorm karta att navigera, och trots att det är ett battle royale-spel, utmärker det sig som ett av de bästa VR-spelen med öppen värld, tack vare den djupgående möjligheten att utforska och uppleva dess miljö. Dessutom, förstärker det interaktiva elementet av kartan spelupplevelsen ytterligare, vilket gör den till en omissbar del av varje VR-entusiasts spelbibliotek.

Subnautica

Subnautica är ett överlevnadsspel där du kan utforska havet på en främmande planet och överleva tillräckligt länge för att så småningom lämna den unika världen.

Spider-Man: Far From Home

Efter att ha lanserat Spider-Man: Far From Home, blir du Spider-Man och får möjlighet att svänga över en stad med webbplatser i första person

The Walking Dead: Saints & Sinners

Saints & Sinners har nära zombie-action och en mängd olika vapen för dig att använda för att besegra zombies.

Bästa open world-spelen 2023 – Slutsats

VR-tekniken har kommit långt och erbjuder nu en rad öppna världsspel som ger spelare en omslutande upplevelse som aldrig förr. Oavsett om du är ett fan av överlevnadsspel, äventyrsspel eller till och med stealth-spel, finns det ett VR-spel där ute för dig. Med den ständigt växande listan över VR-spel att välja mellan, är det bara att sätta på ditt headset och börja utforska.

Senaste inläggen